ReDECK – VORES LØSNING PÅ TERRÆNDÆK

ReDECK er et banebrydende, bærende og modulært gulvsystem designet til installation på pælefundamenter / skruefundamenter (fundament medfølger ikke). Når systemet er samlet, fungerer ReDECK som et hævet terrændæk, komplet med præ-lavede huller til nem indblæsning af løs isolering.

Systemets underside er omhyggeligt beklædt for at fungere som den endelige udvendige overflade, velegnet til udendørs forhold. På den indvendige side giver en bærende træplade et robust undergulv til dit valg af gulvbelægning.

Med ReDECK møder alsidighed og effektivitet innovation, hvilket gør det til en ideel løsning til en bred vifte af byggeprojekter.

3 STØRRELSER PASSER TIL ALLE - ELLER TÆT PÅ

Vores ReDECK gulvkassette system indeholder 3 forskellige størrelser gulvkassetter. Gulvkassetterne er modulært designet med faste mål. Det gør det nemt at konfigurere dem når man planlægger og opbygger terræn dækket. Med de 3 forskellige størrelser er det muligt at designe stort set alle planløsninger for et terræn dæk. Med sandsynlighed også et der passer til udformningen af netop dit bygge projekt.

ReDECK systemet er fuldt kompatibelt med ReBLOCK systemet.
De to systemer kan med fordel sammenbygges i et byggeprojekt.

ReDECK systemet leveres i en fladpakket tilstand på EUR paller. Og skal sammenbygges på byggepladsen.

BETON-FRI FUNDERINGSLØSNING

Vores ReDECK gulvkassette system er udviklet til at blive monteret på et Skruefundament. Ved at anvende et skruefundament istedet for et mere traditionelt betonfundament, kan der findes store tidsbesparelser under opførelsen af projektets terræn dæk. Ydermere reduceres byggeriets CO2 aftryk betydeligt, da man med et skruefundament helt undgår brugen af beton.

Bekymringer omkring opstigende radon gasser, grundfugt eller sågar vandstigninger er også elimineret ved anvendelsen af et skruefundament.
Nå ja, og så er et Skruefundament 100% genanvendeligt, til glæde for kommende generationer.