Lad os gøre morgendagen lysere

VI SKABER FREMTIDENS BOLIG

Hos REXCON er vi med på beatet og skaber moderne, præfabrikerede, modulært og cirkulært designede bygningselementer, der kan sammenbygges på et utal af måder. Vores teknologi er udviklet til at være effektiv og af høj teknisk kvalitet. Det materialisere sig igennem vores utvetydige brug af fornybare og bæredygtige ressourcer, fokus på energibesparelse, det sunde indeklima, praktikalitet og omkostningseffektivitet med et minimalt klimaaftryk.

ReBLOCK

Et modulært, lastbærende og kompakt system til opførelse af genanvendelige og miljøvenlige ydervægskonstruktioner.

ReDECK

Et modulært og lastbærende gulvsystem til opbygning af hævede terrændæk. God isoleringsevne og fri mulighed for valg af gulvoverflade.

ReBEAM

Et modulært og lastbærende bjælkesystem til opbygning af genanvendelige tagkonstruktioner, forberedt til isolering og føring af installationer

3 ARBEJDSGANGE SAMLET I 1

Det bliver næsten ikke nemmere. Vores Innovative ReBLOCK system samler 3 arbejdsgange i 1. Og spare dig for en masse tid i dit projekt.
ReBLOCK systemet består af en vindspæreplade, lastbærende søjler og en stabiliserende plade, samlet i én byggeblok. Det optimere din arbejdsgang og betyder at du kun skal tilgå det samme vægareal 1 gang og ikke 3 i din arbejdsproces.
Når en ReBLOCK er sat, er råhus væggen klar til at modstå vind og vejr.

LINEÆRT FORBRUG ER IKKE BÆREDYGTIGT

Vi tænker byggeri på en helt ny og langsigtet måde. Og mener at vi kan gøre det bedre end tidligere, til gavn for nutiden og fremtiden.

Vi ser vores byggerier som en ressource-bank for fremtiden.

Derfor omdannes de råvarer, vi vælger at inkludere i vores produktion, udelukkende til produkter, der er udviklet med smarte produktdesigns, der muliggør direkte genbrug, hvilket sikrer flere brugscyklusser, der forlænger hvert produkts levetid.

De produkter vi sætter i omløb skal også kunne skabe værdi for fremtidige generationer og ikke ende op som affald i et typisk lineært forbrugsmønster. Derfor bygger hele vores forretningsmodel sig også en cirkulær dagsorden, der netop understøtter at vores produkter bliver genbrugt.

BYG MED REXCON

Hos REXCON tror vi på en enkel rejse til dit drømmeprojekt. Vores proces starter med en samarbejdende designfase, hvor din vision er i centrum. Uanset om du har et designforslag eller har brug for inspiration, er vi klar til at hjælpe dig. Vi præsenterer dig for et detaljeret projekttilbud, inklusive plan- og facade tegninger samt en 3D-visualisering. Det er din mulighed for at gennemgå og godkende projektet samt dets omkostninger. Når du giver grønt lys, starter vi produktionen og optimerer tidsplanen for at imødekomme dine behov. Leveringen er problemfri med komponenter, der er klar til at blive samlet efter de skræddersyede projekt tegninger du vil modtage.

BYGGERI PÅ NYE MÅDER

Hos REXCON er vi drevet af innovation, der omformer byggebranchen til det bedre. Vi søger hele tiden at kombinere de bedste produktegenskaber med de mest simple og virksomme metoder indenfor byggeri. Et afgørende kriterium er, at vores innovationer skal gøre det muligt for nuværende og fremtidige generationer at få adgang til en bæredygtig bygningsmasse med et så lille miljømæssigt fodaftryk som muligt.

LAD OS BYGGE SAMMEN

Kontakt REXCON og omsæt din vision til virkelighed. Vores team brænder for at bringe din drømmebolig til live. Sammen kan vi skabe et bæredygtigt og omkostningseffektivt leverum, der afspejler din unikke stil og værdier.