Let’s Make a Sustainable Legacy

VI MEDSKABER FREMTIDENS MÅDE AT BO PÅ

Forbliver i takt med nutiden. Hos REXCON skaber vi moderne, præfabrikerede modulære bygningselementer, der tilbyder et utal af konfigurationsmuligheder. Vores teknologi er forankret i effektivitet og fremragende kvalitet. Dette materialiseres gennem en sømløs blanding af bæredygtige materialer, energieffektivitet, praktisk anvendelighed og den generelle omkostningseffektivitet af et byggeprojekt.

ReBLOCK

Et modulært, lastbærende og fladpakkeligt system til opførelse af genanvendelige og miljøvenlige ydervægskonstruktioner.

ReDECK

Et modulært og lastbærende gulvsystem til opbygning af hævede og genanvendelige terrændæk, indeholdende isolering og fri mulighed for valg af gulvoverflade.

ReBEAM

Et modulært og lastbærende bjælkesystem til opbygning af genanvendelige tagkonstruktioner, forberedt til isolering og føring af installationer

AT BYGGE MED REXCON

Hos RexCon tror vi på en smidig rejse mod dit drømmeprojekt. Vores proces begynder med en samarbejdende designfase, hvor din vision er i centrum. Uanset om du har et designforslag eller har brug for inspiration, er vi klar til at hjælpe dig. Vi præsenterer dig for et detaljeret projekttilbud, inklusive gulv- og facadeplaner samt en 3D-visualisering. Det er din mulighed for at gennemgå og godkende projektet samt dets omkostninger. Når du giver grønt lys, starter vi produktionen og optimerer tidsplanen for at imødekomme dine behov. Leveringen er problemfri med komponenter, der er klar til at blive samlet, og du modtager bygningstegninger, der er skræddersyet til projektet.

BYGGERI PÅ EN ANDERLEDES MÅDE

Hos REXCON er vi arkitekterne bag innovation, der omformer byggebranchens landskab. Vores tilgang driver skabelsen af modulære strukturer, der ikke kun tilpasser sig dine behov, men også muliggør fremtidens bæredygtige boligbyggeri.

LAD OS BYGGE SAMMEN

Kontakt REXCON og omsæt din vision til virkelighed. Vores team brænder for at bringe din drømmebolig til live. Sammen kan vi skabe et bæredygtigt og omkostningseffektivt leverum, der afspejler din unikke stil og værdier.