AT SKABE ET BÆREDYGTIGT FUNDAMENT FOR FREMTIDEN

Vi bekæmper byggeriets miljømæssige påvirkning med innovative løsninger, der reducerer emissioner, affald og efterlader en positiv arv. Bæredygtighed guider hver beslutning og vi tilstræber at bevare naturens balance. Vi omfavner cirkulær økonomi, minimerer spild og hylder modularitet for at opnå øget fleksibilitet, til gavn for nutid og fremtid.

Sammen skaber vi en grønnere og mere modstandsdygtig fremtid inden for byggeri.

REXCON - hvor stræben efter en grønnere fremtid definerer hver handling. Byg en bedre arv sammen med os!

Omtale i medierne

Vores kerneværdier

Bæredygtighed
Bæredygtighed udgør fundamentet for Rexcons mission, og det driver os til at skabe miljøvenlige løsninger, der efterlader et positivt aftryk på vores planet.

Cirkulær økonomi
Cirkulær økonomi er vores kompas, der giver nyt liv til materialer, reducerer affald og fremmer et bæredygtigt økonomisk økosystem.

Modularitet
I Rexcons verden er modularitet nøglen til alsidighed, og det giver os mulighed for at tilpasse os og trives i et hastigt skiftende miljø.

Holdet

JESPER SØRENSEN
– Operations & Mangement

JS@Rexcon.dk

+45 24 40 04 46

 

Sofus Thisgaard,
– Sales

ST@Rexcon.dk

+45 20 84 82 95

 

AT BYGGE MED REXCON

Hos RexCon tror vi på en smidig rejse mod dit drømmeprojekt. Vores proces begynder med en samarbejdende designfase, hvor din vision er i centrum. Uanset om du har et designforslag eller har brug for inspiration, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi præsenterer dig for et detaljeret projekttilbud, inklusive gulv- og facadeplaner samt en 3D-visualisering. Det er din mulighed for at gennemgå og godkende projektet samt dets omkostninger.

Når du giver grønt lys, starter vi produktionen og optimerer tidsplanen for at imødekomme dine behov. Leveringen er problemfri med komponenter, der er klar til at blive samlet, og du modtager bygningstegninger, der er skræddersyet til projektet.

Vorres partnere