BYG MED REXCON

Inden du kan få din helt egen REXCON-bygning, er der flere væsentlige trin at følge. Disse trin sikrer, at dit projekt integreres problemfrit med den effektivitet og bæredygtighed, som REXCON tilbyder. Lad os gennemgå processen, så du nøjagtigt ved, hvordan det gøres.

Kontakt

Design

Forslag

Produktion

Levering

Byg

Kontakt

Design

Forslag

Produktion

Levering

Byg

PROJEKTDESIGN

I designfasen indleder vi en dialog, for at forme dit projekt. Her udvikler vi i fællesskab et designforslag, der er skræddersyet efter dine præferencer og som samtidig matcher vores produkt specifikationer.

Hvis du allerede har dit eget designforslag klar, er vi også klar til at gennemgå det og bygge videre på dine idéer sammen.

Når vi sammen er blevet enige om projektets geometri, benytter vi digitale værktøjer til at beregne den præcise omkostning.

PROJEKTTILBUD

I denne fase vil du modtage vores detaljerede projektforslag sammen med tilhørende prisoplysninger til din gennemgang.

Vores projektforslag omfatter:

  • Gulv- og facadeplaner med præcise målangivelser.
  • En 3D-visualisering af dit projekt.

Herfra ser vi frem til din godkendelse af både projektforslaget og prissætningen.

Prisen inkluderer:

  • De aftalte REXCON-komponenter, der er afstemt med det visualiserede projektforslag.
  • Alle komponenter, bekvemt fladpakket og hurtigt leveret på EUR-paller til den aftalte tid og sted, klar til problemfri installation og opbygning.

PRODUKTION 

Efter modtaget godkendelse af projektforslaget og betaling kickstarter vi produktionen af REXCON komponenter der matcher netop dit projekt.

Produktionstiden er påvirket af både projektets omfang og vores nuværende pipeline. Vi kan dog forsikre dig, at vi stræber efter at optimere produktionstiden hver gang.

At blive involveret tidligt i planlægnings stadierne giver os den største fleksibilitet til at sikre rettidig levering, i overensstemmelse med din foretrukne leveringsdato.

PROBLEMFRI LEVERING

Når din ordre er færdigproduceret, pakker vi den omhyggeligt på EUR-paller, klar til levering.

I henhold til vores aftale leverer vi hele din ordre til den angivne adresse på den angivne dato.

Sammen med leveringen modtager du de projektspecifikke bygningstegninger til din e-mail-indbakke. Disse tegninger er designet til at forenkle og strømline byggefasen.

BYG

Bevæbnet med de projektspecifikke, komponent-nummererede plan- og facadetegninger bliver det en ligetil opgave, at navigere i og udføre dit REXCON projekt.

Skulle du have brug for yderligere assistance på stedet, står vores team klar til at støtte dig gennem hele byggeprocessen. Kontakt os venligst for yderligere detaljer.

Ønsker du ikke selv at udføre arbejdet med dit byggeprojekt, hjælper vi dig også gerne i kontakt med en af vores partner entreprenører der kan klare opgaven for dig.

LAD OS BYGGE SAMMEN

Tag kontakt til REXCON og gøre din vision til virkelighed. Vores team brænder for at gøre dit drømme byggeri til virkelighed. Sammen skaber vi et bæredygtigt og omkostningseffektivt projekt, der afspejler din unikke stil og værdier.