BYGGESYSTEMER

REXCONs modulære og genanvendelige systemer gør det muligt at gøre byggeriet af dit drømmeprojekt mere bæredygtigt, effektivt samtidig med et fantastisk resultat. Vores system består af tre delsystemer, der arbejder problemfrit sammen - ReBEAM til tagkonstruktion, ReBLOCK til vægkonstruktion og ReDECK til gulvkonstruktion. Hvert delsystem er designet med en række moduler, der giver den nødvendige fleksibilitet til at konstruere ethvert byggeri.

ReBLOCK SYSTEMMET

ReBLOCK er et unikt modulært byggesystem, der er designet til at blive brugt og genbrugt i mange år.

ReBLOCK fremstilles hovedsageligt af fornybare materialer. Dets evne til at flad-pakke minimerer transportkrav, hvilket reducerer udledninger og omkostninger. Den enkle konstruktionsmetode sikrer en kort byggetid.

ReDECK SYSTEMMET

ReDECK er et topmoderne, bærende, modulært gulvsystem, designet til installation på fundaments skruer (fundering medfølger ikke).

Når ReDECK er monteret, fungerer det som et forhøjet terrændæk med pre-fremstillede huller til indblæsning af løsuld isolering. Systemet sikrer radonfrie konstruktioner, samt uden frygt for opstigende grundfugt. På indvendig side afsluttes med et solidt undergulv klar til dit valg af beklædning.

ReBEAM SYSTEMMET

ReBEAM er et bærende modulært bjælkesystem, designet til installation som spær i en tagkonstruktion. Når det er monteret og lukket, skaber ReBEAM et hulrum til indblæsning af løsuld isolering.

Systemets alsidige design er velegnet til både skrå og flade tagkonstruktioner, hvilket gør det til et alsidigt valg til forskellige byggebehov.

LAVET TIL AT VARE
FLERE PROJEKTER

Vores produkter er skabt med en god portion robusthed, hvilket sikrer, at hvert komponent er robust nok til at modstå tidens prøvelser under forskellige vejrforhold. Dets modulære design tillader en problemfri overgang fra et byggeprojekt til det næste, hvilket giver alsidige anvendelsesapplikationer og en cirkulær vej, som fremtidige produktbrugere kan følge.

BYG MED REXCON

Hos REXCON tror vi på en enkel rejse til dit drømmeprojekt. Vores proces starter med en samarbejdende designfase, hvor din vision er i centrum. Uanset om du har et designforslag eller har brug for inspiration, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi præsenterer dig for et detaljeret projektforslag, herunder plantegninger og facadeplaner, og en 3D-visualisering. Det er din chance for at gennemgå og godkende projektet og dets omkostninger. Når du giver grønt lys, starter vi produktionen og optimerer tidsplanen for at imødekomme dine behov. Leveringen sker til din projekt adresse, med komponenter klar til at samle, og du modtager projektspecifikke bygningstegninger.

SE ALT I DETALJERNE

Dyk ned i ReBLOCK systemet! Udforsk alle de små detaljer, specifikationer og tekniske indsigter, der driver vores innovative byggesystem. Gør dig klar til at fordybe dig sammen med os og afdække den ingeniørmæssige genialitet bag ReBLOCK systemet.