HVAD ER ReBLOCK

ReBLOCK er en ‘’game-changer’’ inden for byggeindustrien. Dette innovative system tilbyder modulære bygningsløsninger, der ikke kun er effektive, men også bæredygtige. Med ReBLOCK har vi genopfundet måden, vi bygger på, og sat bæredygtighed i centrum.

Vores modulære elementer er designet til hurtig montage, hvilket reducerer byggetiden og minimerer affald. Men ReBLOCK er mere end blot effektiv; det er også miljøvenligt. Vi anvender bæredygtige materialer og metoder for at efterlade et mindre miljøaftryk.

Ved at vælge ReBLOCK til dit næste projekt, bygger du ikke bare; du bygger en til bedre og grønnere fremtid. Det er byggeri, der redefinere metode og tankesæt.

Cirkulær design

Binds C0²

Hurtig byggehastighed

EPD VERIFICERET LØSNING

En EPD er også kendt som en Miljøvaredeklaration. En EPD dokumenterer miljøegenskaberne ved et byggeprodukt og udvikles i overensstemmelse med anerkendte europæiske og internationale standarder. Vores EPD indeholder følgende faser A1-A5, C1-C4 og D.

EN PRISVINDENDE LØSNING

ReBLOCK systemet har opnået den prestigefyldte "Solar Impulse Efficient Solution" Label. Denne anerkendelse kommer efter en omhyggelig evaluering udført af uafhængige eksperter, der overholder verificerede standarder. ReBLOCK er stolt over at deltage i udfordringen #1000solutions - en indsats fra Solar Impulse Foundation. Dette initiativ identificerer løsninger, der excellerer både i rentabilitet og bæredygtighed.

FORPLIGTET TIL TRANSPARENS

Vi arbejder aktivt på at færdiggøre en tredjeparts verificeret EPD (Environmental Product Declaration) for ReBLOCK systemet. På dansk hedder en EPD, en miljøvaredeklaration og fungerer som en omfattende kortlægning af en byggevares miljømæssige egenskaber. Vores EPD er udviklet iht. internationale standarder, hvilket sikrer dens troværdighed og gyldighed.

SE ALLE DETALJERNE

Dyk ned i den komplekse ingeniørkunst: Afdæk teknisk mesterskab med ReBLOCK. Udforsk de indre processer, bæredygtige materialer, modulær design og innovative løsninger, der gør ReBLOCK til et banebrydende byggesystem. Gør dig klar til en dybdegående rejse ind i ReBLOCK's tekniske verden.

VÆGT OG STØRRELSE

ReBLOCK vægt:~7 kilo.

Dimensioner for ReBLOCK

B : 600 mm
H : 300 mm
D : 341 mm

EFFEKTIVITET I ReBLOCK

Én EUR-palle indeholder 22,7m2 ReBLOCK-væg.

En enkelt person opretholder en gennemsnitlig opbygnings hastighed på ~12m2 bærende, vindspærrende og stabiliserende ReBLOCK vægoverflade pr. arbejdstime.

BRANDTEKNISKE EGENSKABER

ReBLOCK har en REI 60 og K110-klassificering hvilket sikrer en bred vifte af anvendelsesmuligheder.110-classification.

TERMISK EFFEKTIVITET

ReBLOCK’s minimale termiske ledningsevne reducerer ikke kun energitab, men fører også til betydelige omkostningsbesparelser under drift.