AT SKABE ET BÆREDYGTIGT FUNDAMENT FOR FREMTIDEN

Vi bekæmper byggeriets miljømæssige påvirkning med innovative løsninger, der reducerer emissioner, affald og efterlader en positiv arv. Bæredygtighed guider hver beslutning og vi tilstræber at bevare naturens balance. Vi omfavner cirkulær økonomi, minimerer spild og hylder modularitet for at opnå øget fleksibilitet, til gavn for nutidens og fremtidige brugeres skiftende boligbehov.

Sammen skaber vi en grønnere og mere modstandsdygtig fremtid inden for byggeri.

REXCON - hvor stræben efter en grønnere fremtid definerer hver handling. Byg en bedre arv sammen med os!

Omtale i medierne

Vores kerneværdier

Bæredygtighed
Bæredygtighed er grundlaget for REXCON's mission. Den driver os til at skabe miljøvenlige løsninger, der efterlader et positivt præg på vores planet.

Cirkulær økonomi
Cirkulær økonomi er vores kompas, der puster nyt liv i eller forlænger materialernes levetid, reducerer spild og fremmer et bæredygtigt økonomisk økosystem.

Modularitet
I REXCONs verden er modularitet nøglen til alsidighed, hvilket gør os i stand til at tilpasse os og trives i et hurtigt skiftende landskab. Uden et kontinuerligt forbrug af jomfruelige ressourcer.

Holdet

JESPER SØRENSEN
- Ledelse og Drift

JS@Rexcon.dk

+45 24 40 04 46

 

Sofus Thisgaard,
- Salg

ST@Rexcon.dk

+45 20 84 82 95

 

AT BYGGE MED REXCON

Hos RexCon tror vi på en smidig rejse mod dit drømmeprojekt. Vores proces begynder med en samarbejdende designfase, hvor din vision er i centrum. Uanset om du har et designforslag eller har brug for inspiration, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi præsenterer dig for et detaljeret projekttilbud, inklusive plan- og facade tegninger samt en 3D-visualisering. Det er din mulighed for at gennemgå og godkende projektet samt dets omkostninger.

Når du giver grønt lys, starter vi produktionen og optimerer tidsplanen for at imødekomme dine behov. Leveringen er problemfri med komponenter, der er klar til at blive samlet efter de skræddersyede projekt tegninger du vil modtage.

Vorres partnere